وعده صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی روزانه است، به طوری که بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه میکنند افراد و به ویژه کودکان
این وعده غذایی را جدی بگیرند. آشپزی یک هنر است و چه زیباست که از این هنر برای سلامت خانواده و عزیزانمان بهره بجوییم.
در ادامه با مرور یک خوراکی خوشمزه همراه گردونک باشید.
بزرگسالان و به ویژه کودکان از یک خوراکی یا میان وعده خوش عطر و طعم و البته خوش منظره لذت میبرند. به همین خاطر آشپزی را باید یک هنر دانست که در کنار جادوی عطر و طعم، به دنبال نمایش ظاهری زیبا و دلفریب است. تزئین خوراکیها میتواند راهی مناسب برای تشویق کودکان به امتحان کردن غذاهای تازه باشد. در این میان وعده صبحانه به ویژه برای کودکان در حال رشد اهمیت بیشتری دارد و چه زیبا خواهد بود اگر بتوانیم با امتحان کردن خوراکیهای متنوع آنها را به صرف صبحانه تشویق کنیم.
دستور تهیه امروز ما دقیقاً چنین ویژگی دارد، ضمن آنکه یک روش عالی برای استفاده از میوههایی است که مدتها است در یخچال ماندهاند و ممکن است در صورت مصرف نشدن، خیلی زود سر از سطل زباله درآورند. در این مجال به مرور طرز تهیه پنکیک میپردازیم، یکی از خوراکیهای لذیذی که میتواند بخشی همیشگی از صبحانه باشد. در عین حال اضافه کردن دو میوه مفید و مملو از خواص شگفت انگیز، میتواند حتی به مراتب آن را لذیذتر کند. بله، پنکیک امروز ما با استفاده از موز و سیبهای رسیده تهیه شده و بسیار خوشمزه و سالم است.
بنابراین شما در کنار تهیه یک وعده خوراکی لذیذ و آسان، میتوانید به سلامت خانواده نیز کمک کرده و در عین حال از میوههای قدیمی و در یخچال مانده نیز نهایت استفاده را ببرید.
میزان مواد لازمی که در ادامه به آن اشاره میکنیم مناسب تهیه و پخت ۱۰ عدد پنکیک است. این تعاد برای وعده صبحانه یا حتی میان وعده سبک برای ۵ بزرگسال کافی است. خب، سخن را کوتاه کرده و به سراغ مواد لازم میرویم.
مواد لازم
- ۳ فنجان آرد
- ۱ قاشق پر بیکینگ پودر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد موز رسیده و خرد شده
- ۲ عدد سیب رسیده پوست گرفته و خرد شده
- ۱ فنجان شیر
- مقداری نمک (یک سرانگشت بزرگ)
طرز تهیه
تمام مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. در مرحلهی بعد تخم مرغ، موز و سیبهای خرد شده و شیر را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی بهم بزنید. اینکار را تا زمانی که مایهای یک دست و لطیف به دست بیاید، ادامه بدهید.
در این مرحله اگر مایه پنکیک زیادی سفت شده است، کمی دیگر شیر به آن اضافه کنید و مجدد بهم بزنید تا مایهای لطیف اما غلیظ به دست بیاید. حالا یک ماهیتابه مخصوص پنکیک یا هر ظرف مناسب دیگر را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل ظرف بریزید تا آب شود و شروع به دود کردن کند.
حالا یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود. در این مرحله پنکیک را به حال خود بگذارید تا یک سمت آن قهوهای رنگ شود، سپس با استفاده از کفگیر پنکیک را به آرامی پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. به سادگی و با بررسی لبههای پنکیک متوجه میشوید که چه زمانی صبحانه لذیذتان آماده شده است. حال پنکیک را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید و همین عملیات را تا تمام شدن تمام مایه پنکیک ادامه دهید. هر مرتبه مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و از نو مراحل فوق را تکرار کنید.
در نهایت پنکیک شما آماده سرو شدن است. در بسیاری از کشورها برای سرو پنکیک از شربت افرا استفاده میکنند، اما در نهایت شما میتوانید آنها را با شکلات، پودر قند، انواع میوه های خرد شده و عسل تزئین و سرو کنید. در این مورد خاص حتی میتوان از موز و سیب نیز در کنار پنکیکهای خوش آب و رنگ لذت برد.
امیدوارم این صبحانه لذیذ را تهیه کرده و ضمن صرفه جویی کردن و استفاده از میوههای داخل یخچال، از طعم لذیذ آن نیز لذت ببرید. نوش جان
instructablesگردونک