شیرینی پزی یکی از هنرهای جذاب است که در عین ارائه طعمهای لذیذ و متنوع میتواند ذوق و سلیقه هنری شما را نیز به نمایش بگذارد. از تهیه شیرینیهای لذیذ رنگارنگ لذت میبرید؟ خب پس حتماً از این طرز تهیه کاپ کیک رنگین کمانی خوشتان خواهد آمد.
در ادامه همراه گردونک باشید تا مراحل تهیه این کاپ کیک لذیذ را مرور کنیم.
شیرینیها میتوانند یک میان وعده لذیذ یا جزئی جذاب از میزهای پذیرایی مهمانی و جشنها باشند. پس چه زیباست که هنر و دستپخت شما زینت بخش مجالس و مهمانیهایتان باشد.
شیرینی، انواع کیک و کلوچه و دیگر دسرهای لذیذ و خوشمزه طرفداران بسیاری دارند و هیچ وقت قدیمی نمیشوند. به همین خاطر امتحان کردن دستورهای جدید و پخت انواع مختلف شیرینی میتواند کاری جذاب باشد. به خصوص کاپ کیکها موارد استفاده متعددی دارند و برای هر مراسم و مناسبتی مناسب هستند.
به همین مناسبت این بار به سراغ دستور پخت یک کاپ کیک لذیذ و در عین حال رنگارنگ و خوش رنگ و لعاب رفتیم. این روزها رنگها بیش از هر زمانی مورد توجه قرار گرفتهاند و تهیه انواع خوراکی، نوشیدنی و دسرهای رنگی رنگی بسیار محبوب است. به همین خاطر حتماً این کاپ کیک نیز مورد استقبال عزیزانتان قرار خواهد گرفت.
اما برای تهیه این کاپ کیک به چه موادی احتیاج داریم؟
مواد لازم
- ۱ و ۱/۳ پیمانه آرد شیرینی پزی
- یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشسق چایخوری نمک
- ۱/۳ فنجان شیر خامه گرفته
- سفیده ۳ عدد تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده باشند
- ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش رقیق
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف پیمانه کره بدون نمک که به دمای اتاق رسیده است
- یک فنجان شکر
- رنگهای متنوع غذایی- در این دستور خاص از رنگهای آبی، زرد، سبز، قرمز و بنفش استفاده شده است.
طرز تهیه
فر را از قبل روشن کرده و درجه را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بگذارید. یک قالب ۱۲ تایی مافین آماده کرده و داخل هر محفظه یک قالب کاغذی قرار داده و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط کنید. در ظرفی دیگر سفیدههای تخم مرغ، شیر، خامه ترش و وانیل را هم زده و به خوبی مخلوط کنید تا مایهای یکنواخت به دست بیاید. حالا در کاسه همزن کره و شکر را ریخته و به اندازهای هم بزنید که رنگی روشن پیدا کرده و پف کند. (بین ۸ الی ده دقیقه)
طی سه مرتبه مخلوط آرد را به این مایه اضافه کرده و در ادامه آرام آرام مخلوط تخم مرغ و خامه ترش را نیز به آنها اضافه کنید و با سرعت آرام بهم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
مایه نهایی آماده شده به صورت مساوی داخل تعدادی کاسه کوچک به اندازه تعداد رنگهای انتخابی اضافه کنید. در اینجا شما به ۵ کاسه یا ظرف کوچک نیاز دارید. اکنون رنگ خوراکی را قطره قطره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواهتان برسید. حالا مایه مافین را قاشق قاشق داخل قالبها ریخته و لایه لایه رنگها را روی هم قرار دهید. همچنین میتوانید با استفاده از خلال دندان لایههای رنگی را با هم مخلوط کنید.
حالا کاپ کیکهای رنگارنگتان را به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید تا به خوبی بپزد. به طوری که اگر یک خلال دندان را وارد مرکز کاپ کیک کردید، چیزی از محتویات به آن نچسبد. حالا قالب را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود.
اکنون کار تمام است، تنها کافی است کاپ کیکها را با پودر قند، خامه یا هر افزودنی دلخواه دیگری تزئین کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان!
tasteofhomeگردونک