فصل تابستان از راه رسیده و از همین حالا، گرمای هوا بسیاری را کلافه کرده است. یکی از میوههای لذیذ و پرخاصیت این فصل، هندوانه شیرین و آبدار است. میوهای که دقیقاً مناسب این هوا است. اما آیا با طرز تهیه شربت خوشمزه هندوانه آشنا هستید؟
در مرور دستور تهیه این شربت خوشمزه خانگی، گردونک را همراهی کنید.
گرمای هوا یکی از ویژگیهای انکارناپذیر فصل تابستان است و کم آب شدن بدن یکی از مشکلاتی است که سلامت انسان را در این ایام از سال تهدید میکند. اما خوشبختانه مادر طبیعت فکر همه چیز را کرده و هندوانه را به انسان ارزانی داشته است.
میوهای پر آب و پرخاصیت که هم با کم آبی بدن مبارزه میکند و هم به دلیل برخورداری از آنتی اکسیدانها سلامت ما را تضمین میکند. خوردن هندوانه یا آب آن میتواند آب و املاح مورد نیاز بدن را تأمین کند. اما چه زیباست که انسان خلاقیت به خرج داده و راههای دیگری هم برای سرو کردن این میوه لذیذ پیدا کند.
یکی از این راهها تهیه شربت هندوانه است، شربتی شیرین و خوش عطر و طعم که میتواند جلوهای دیگر به دسرهای محبوب شما بدهد. اما برای تهیه این شربت به چه چیزهایی نیاز داریم؟
مواد لازم
- ۴ فنجان آب هندوانه
- یک فنجان شکر
نکته: توجه داشته باشید که میزان شکر به مقدار شیرینی هندوانه شما بستگی دارد. اگر آب هنداونه شما شیرینی زیادی دارد از شکر کمتری استفاده کنید و در صورت کم شیرین بودن آب هندوانه، از میزان شکر بیشتری در تهیه این شربت بهره ببرید.
طرز تهیه
یک قابلمهی بزرگ را روی شعله متوسط قرار داده و آب هندوانه را داخل آن میریزیم و صبر میکنیم تا شروع به جوشیدن کند. در این مرحله شکر را به آب هندوانه اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. سپس حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم مایع به آرامی بجوشد تا زمانی که به شربتی غلیظ تبدیل شود. در این بین فراموش نکنید تا گاهی شربت را بهم بزنید.
بعد از آنکه شربت به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی شعله بردارید و کناری بگذارید تا محتویات آن خنک شود. از این شربت میتوانید به عنوان چاشنی در کنار پنکیک یا بستنی وانیلی یا هر دسر دیگری استفاده کنید. این شربت را میتوان داخل یک ظرف دربسته ریخته و به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کرد.
امیدوارم این شربت خوشمزه را تهیه کرده و از آن در کنار دسرهای لذیذ خود استفاده کنید.نوش جان
domesticallyblissfulگردونک