فست فود همواره در زمره خوراکیهایی است که پیر و جوان از طعم و مزه آنها لذت میبرند. اما حتماً میدانید که تهیه فست فود در منزل هم فواید خود را دارد. به خصوص اگر قرار است کودکان مشتری اصلی آن باشند. توپک یا بمبهای پیتزا میتواند انتخابی خوب برای کودکان باشد.
در ادامه با گردونک همراه باشید تا نگاهی به طرز تهیه این میان وعده لذیذ و جذاب داشته باشیم.
این روزها پیتزا یکی از فست فودهای محبوب و پرطرفداری است که مشتریان بسیاری دارد. همین مسئله باعث شده تا دنیای آشپزی شاهد ارائه انواع خوراکیهای پیتزایی مثل پیراشکی یا حتی سمبوسه باشد. اما نظرتان در مورد یک خوراکی خوشمزه خانگی چیست؟ توپکهای خمیری پر شده با ژامبون و پنیر و سس لذیذ که باب ذائقه فست فود دوستان است.
مواد لازم:
- ۳ قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن
- ۴۶۵ گرم خمیر بیسکوئیت، در صورت تمایل میتوانید از خمیر آماده نیز استفاده کنید
- سس قرمز خانگی یا سس مارینارا (marinara sauce)
- برشهای پپرونی یا هر نوع ژامبون دلخواه دیگر
- ۲۲۵ گرم یا به میزان دلخواه پنیر موزارلا- میتوانید به جای پنیر رنده شده از پنیر قالبی استفاده کرده و خودتان آن را به صورت مکعب برش بزنید.
- مقداری کره آب شده
- ۲ حبه سیر، پوست گرفته و رنده شده
- نمک و فلفل برای مزه دار کردن
- یک قاشق غذاخوری ادویه دلخواه
- مقداری پنیر پارمسان رنده شده برای تزئین روی غذا
طرز تهیه توپکهای پیتزا
برای پخت این فست فود خوشمزه باید از قبل فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتیگراد بگذارید. سپس یک کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کرده و آن را کمی با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
خمیر بیسکوئیت یا هر خمیر دیگری که در دسترستان است را به صورت توپکهای کوچک تقسیم کنید. سپس با استفاده از انگشت شست، حفرهای در میان آن ایجاد کرده و مقداری سس مارینارا داخل آن بریزید. در ادامه یک ورق کالباس پپرونی و مقداری پنیر موتزارلا را در مرکز آن گذاشته و اطراف حفره را با دستتان جمع کرده و آن را به صورت یک توپک کامل درآورید. توجه کنید که بعد از پر کردن خمیر، آن را به صورت کامل پوشانده و هیچ درز یا شکافی باقی نگذارید که بعداً مواد از آنجا بیرون بزند.
این بمبهای کوچک پیتزا را روی کاغذ روغنی قرار دهید. بعد از آماده شدن همهی این بمبهای کوچک و خوشمزه، مقداری کره آب شده را به همراه سیر رنده شده، نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی یا هر ادویه دلخواه دیگری داخل کاسهای کوچک ریخته و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس با استفاده از یک برس این مخلوط را روی سطح نانها بمالید. در خاتمه نیز مقداری پنیر پارمسان روی آنها پاشیده و سینی را داخل فر بگذارید.
این توپکها را ۱۵ الی بیست دقیقه یا تا زمانی که رنگ خمیر تیره شود، داخل فر بپزید. سپس سینی را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. وقتی توپکها کمی خنک شدند آنها را به همراه سس مارینارا سرو کنید. همچنین در صورت تمایل میتوانید مقداری دیگر پنیر پارمسان روی آنها بپاشید. نوش جان
نکته: فراموش نکنید که میتوان این توپکهای خمیری را با مایه ماکارونی یا هر خوراکی دلخواه دیگر نیز پر کرد.
اما همانگونه که مشاهده کردید سس قرمز خانگی یا سس مارینارا یکی از مواد لازم این غذا است. البته شما میتوانید از مقداری رب گوجه رقیق شده یا سس کچاپ نیز استفاده کنید. اما اگر دوست دارید از این سس در تهیه توپکهای پیتزا استفاده کنید، در ادامه با مرور طرز تهیه این سس گردونک را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه سس مارینارا
- ۱ قوطی بزرگ کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده- در صورت نیاز میتوانید از گوجه فرنگی طبیعی استفاده کنید.
- یک عدد پیاز متوسط، آن را پوست کنده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
- ۲ حبه سیر بزرگ، پوست کنده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
- ۱ قاشق غذاخوری ارگانو یا پونه کوهی خشک
- به اندازه سرانگشت فلفل قرمز به دلخواه
- نمک برای مزه دادن به سس
طرز تهیه سس مارینارا
ابتدا یک قابلمه در ابعاد مناسب و کف ضخیم انتخاب کرده و کنسرو گوجه فرنگی (به همراه عصاره گوجه)، پیاز نصف شده، حبههای سیر، روغن زیتون، پونه کوهی و فلفل قرمز را داخل آن میریزیم. سپس آن را روی شعله متوسطه به بالا قرار داده و صبر میکنیم تا سس کم کم به جوش بیفتد. در ادامه شعله را کم کرده و اجازه میدهیم سس به آرام بپزد. در طول این مدت سس را گاهی هم بزنید، همچنین بهتر است از قاشق چوبی برای این کار استفاده کرده و با پشت قاشق تکههای بزرگ گوجه را به دیوارههای قابلمه فشار دهید تا سس یک دستی داشته باشید. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه یا زمانی که روغن روی سطح سس شناور شود، سس شما آماده است.
حالا ظرف را از روی گاز برداشته و پیازها را دور بریزید. حبههای سیر را با کمک چنگال له کنید و آن را با باقی سس به خوبی مخلوط کنید. این کار را با تکههای کوچک پیازی که ممکن است هنوز داخل سس باشند نیز انجام دهید. قاشق چوبی انتخاب بهتری برای این کار است. همچنین در صورت تمایل میتوانید با استفاده از یک همزن یا گوشتکوب برقی سس را کمی بهم بزنید تا بافت یک دست و لطیفتری داشته باشد.
ابتدا سس را مزه کرده و در صورت تمایل مقداری نمک برای طعم بخشیدن بیشتر به آن استفاده کنید. بهتر است این سس را به صورت گرم سرو کنید. باقیمانده سس را نیز داخل ظرفی دربسته و در یخچال قرار دهید. این سس را میتوان تا ۴ روز داخل یخچال نگهداری کرد. همچنین مدت زمان نگهداری آن در فریزر نهایت ۶ ماه است. در مجموع تهیه آن زمان چندانی از شما نمیگیرد، پس بهتر است آن را به صورت تازه تهیه کرده و بلافاصله نیز مصرف کنید.
امیدوارم از مرور این طرز تهیه نیز لذت برده باشید. نظرات خود را ما در گردونک نیز در میان بگذارید.
tastyگردونگ